28 Haziran 2016 Salı

Elobuddy Bedava LoL Script Hilesi Kurulum (%100 Çalışıyor)

Bugün size özellikle üst kümelerdeki oyuncuların kullandığı LoL hilesini tanıtacağım. Bu hileyle siz sadece bir tuşa basarken, karakter otomatik az canlı minyonları öldürebiliyor, kombo yapabiliyor, adamı dürtebiliyor. Aynı zamanda bu scriptin bir özelliği de "Humanizer" yani scriptinizin olduğu anlaşılmıyor, bilerek komboyu biraz yavaş yapıyor. Dodge scriptini de indirirseniz karşınızdaki Xerath, Cassiopeia vs.. karakterlerin tutturmalı yeteneklerinden garanti kaçabiliyorsunuz.

Bu hile Bot of Legends gibi paralı değildir, her gün ücretsiz kullanıma açıktır.

Hileyi çalıştırmak için öncelikle bu adrese gidiyoruz. Bu adrese gittikten sonra üstteki "Sign Up" tuşuna basarak kaydoluyorsunuz. Kaydolmak çok basit. Bunun ardından sitedeki "EB Download" yazısına tıklıyorsunuz ve hızlı bir şekilde dosya yükleniyor.

Bunun ardından EloBuddy-Setup.exe dosyasını çalıştırıyorsunuz ve program kuruluyor. Elobuddy.Loader dosyasına tıklayıp adınızı şifrenizi girin. Devamını resimli anlatacağım:

elobuddy lol script hile kurulum


Gördüğünüz AutoCannon vs. scriptler sizde olmayabilir, önemli değil zaten onları yüklemeyi anlatıyorum. 1 numarayla gösterdiğim Yükle Addon tuşuna tıklıyorsunuz, Addon yükleyici penceresi açılıyor ve bunun ardından Remote Addon tuşunu işaretliyorsunuz. Bu kısma aşağıdaki linki yapıştırmanız gerekiyor:

https://github.com/tradana/Elobuddy-TRAdana-Translator

Biraz bekledikten sonra size hangi scriptleri istediğiniz soruluyor, burada indirmek istediğiniz scriptleri indiriyorsunz. Çoğu scriptin adında hangi şampiyon için olduğu yazsa da bazı scriptler tüm şampiyonlar için, bunların bende olanlarını yazıyorum.

AutoCannon: ARAM oyunlarında ve Poro Kralı modundaki büyü olan kartopu büyüsünü otomatik atıyor ve çok yüksek ihtimalle tutturuyor.

AutoLvlUp: Bütün şampiyonlarda çalışıyor ve her şampiyonda skill yükseltmeyi otomatik yapıyor.

RangeBuddy: Menzil göstergesi, dost ve rakip karakterlerin menzilini gösteriyor.

Seçilen scriptleri yüklediğinizde programı açık tutuyorsunuz, kullanmak istediğiniz scriptlerin başındaki kutuyu işaretliyorsunuz ve programı yine kapatmadan oyunu açıyorsunuz. Oyuna girince programın bir özelliği olarak herkesin pingi gözükecektir. Size tavsiyem scripti önce özel oyunda bot koyarak denemenizdir. Eğer kullanmaya alışmadan dereceli oyunda kullanırsanız normal oynayışınızdan daha kötü oynayabilirsiniz.

Sitemizde kostüm hileleri de bulunmaktadır:

http://bedavaskin.blogspot.com.tr/2016/05/bedava-kod-adi-yasuo-kostumu-kodlar.html
http://bedavaskin.blogspot.com.tr/2016/04/ucretsiz-pofuduk-fizz-kostumu-kodu.html