15 Nisan 2017 Cumartesi

Xerath Base'de Adam Kesme Hilesi (Haziran 2017)

Bugün size özellikle üst kümelerdeki oyuncuların kullandığı LoL hilesini tanıtacağım. Bu script sayesinde Xerath ile Q'nuzun süresi geldiğinde karşıdaki herkese hasar verebilirsiniz.

Bu hile Bot of Legends gibi paralı değildir, her gün ücretsiz kullanıma açıktır.

Hileyi çalıştırmak için öncelikle bu adrese gidiyoruz. Bu adrese gittikten sonra üstteki "Sign Up" tuşuna basarak kaydoluyorsunuz. Kaydolmak çok basit. Bunun ardından sitedeki "EB Download" yazısına tıklıyorsunuz ve hızlı bir şekilde dosya yükleniyor.

Bunun ardından EloBuddy-Setup.exe dosyasını çalıştırıyorsunuz ve program kuruluyor. Elobuddy.Loader dosyasına tıklayıp adınızı şifrenizi girin. Devamını resimli anlatacağım:

elobuddy lol script hile kurulum

Elobuddy'den aşağıdaki linkten scripti indiriyoruz:
https://www.elobuddy.net/topic/92948-xerath-hack/ linkindeki Github linkini kopyalıyoruz. Elobuddy'yi açıp 1 numaralı butona tıkladıktan sonra 3 numaralı kutucuğu işaretleyip altındaki boşluğa linki yapıştırıyoruz. Sonra "Yükle" tuşuna tıklıyoruz. Bundan sonra Xerath hilesi menümüze gelecektir. Burada Xerath'ın başındaki kutucuğu işaretleyip oyuna giriyoruz. Xerath aldığımızda oyunda zaten menü karşımıza gelecek. Artık bu menüden hileyi bir tuşa ayarlayıp kullanabilirsiniz.

Hile oyunda nasıl gözüküyor:


Sitemizde kostüm hileleri de bulunmaktadır:

http://bedavaskin.blogspot.com.tr/2016/05/bedava-kod-adi-yasuo-kostumu-kodlar.html
http://bedavaskin.blogspot.com.tr/2016/04/ucretsiz-pofuduk-fizz-kostumu-kodu.html